Mobirise

Radio Stjepan
Radio Tvoga Dana!

Narudžba glazbene želje

Poželi pjesmicu u obliku glazbene želje za voljene ljude u životu ili jednostavno samo za sebe. Slobodno ostavi i poruku do 30sec i puštamo je u programu svake subote od 19 do 22 sata.

* Molimo vas napišite glazbenu želju u obliku točnog naziva pjesme i po mogućnosti izvođača iste uz poruku do cca. 160 znakova (slova) koja će biti pročitana u programu Radio Stjepan od strane voditelja. (Sve veće poruke od 160 znakova biti će skraćene kod čitanja zbog vremenskog trajanja emisije.)

** Ako uspijemo potvrditi vaš broj mobitela koji ste naveli sa uplatom glazbene želje ista će biti emitirana u posebnom programu glazbenih želja Radio Stjepan svake subote od 19 do 22 sata.

*** Glazbene želje zaprimamo do dana emitiranja svake subote 9 sati ujutro. Nakon navedenog termina sve zaprimljene glazbene želje pustit ćemo u programu naredne emisije.

1. EMISIJA - "OD MENE ZA TEBE" u programu Radio Stjepan - subota, 27.03.2021.g.

Mobile Payments by Fortumo Molimo klik na "Pay By MOBILE" za plaćanje vaše glazbene želje putem mobilnog operatera. Hvala! U POLJE "MOBILNI BROJ SA KOJEGA JE IZVRŠENA UPLATA UPISATI BROJ MOBITELA SA KOJEGA JE GLAZBENA ŽELJA PLAĆENA I KOD ZA PLAĆANJE KOJI STE NAKON PLAĆANJA DOBILI KAO POTVRDU U SMS PORUCI (6 ZNAMENKASTI KOD BROJEVI I SLOVA)
Vlasic Ltd., (Brend - Radio Stjepan)

Vlasic Ltd. (Limited) is a registered company in England and Wales (Company number: 13114447).
Registered office address: 71-75 Shelton Street, London, Greater London, United Kingdom, WC2H 9JQ
Company type - Private Limited Company.
LINK NA REGISTRIRANU TVRTKU KOD COMPANIES HOUSE UK


PRAVNI DOKUMENTI

Izjava o privatnosti 
Pravilnik o igrama 
Politika korištenja kolačića
Radio Stjepan cjenik

Made with Mobirise site template